Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Saps com pots registrar-te a la plataforma? - Vídeo tutorial
S'està avaluant aquesta proposta

Lavabos al Parc de l'Hostal del fum

Avatar: Judith Puche García Judith Puche García En avaluació

Tenim l'honor i la sort de comptar amb un terreny tant ben cuidat, ampli, maco i sol·licitat com és el Parc de l'Hostal del fum.

És un parc on es fan celebracions, es passeja en bicicleta o a peu, es fan propostes d'esports i es concentren centenars de persones del poble i visitants del pobles del costat gairebé cada cap de setmana.

Però tenim un problema MOLT important, és que les instal·lacions de serveis no estan en condicions. Moltes vegades estan tancats, però quan estan oberts estan molt malament conservats; bruts, portes que no tanquen i sense els estris per utilitzar.

Proposo fer una millora, ja sigui amb personal de neteja que pugui acudir en els dies i les hores més concorregudes o serveis d'autoneteja.

Si aquestes propostes no fossin del tot viables, demano que es faci una millora, ja que, ara per ara, aquells serveis no es poden utilitzar la majoria de vegades.


Gràcies

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir