Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Saps com pots registrar-te a la plataforma? - Vídeo tutorial
S'està avaluant aquesta proposta

Espai per picnic i barbacoes

Avatar: Taller de creació de propostes al PTT Taller de creació de propostes al PTT En avaluació

Quina necessitat vol resoldre?

Respon a vàries necessitats. En primer lloc a la necessitat dels joves de tenir espais on fer dinars o sopars assequibles; en segon lloc, a la necessitat del poble de tenir espais comunitaris on poder dur a terme celebracions amb un àpat. I finalment que aquestes necessitats es poguin cobrir en condicions higièniques i amb independència de les inclemències climàtiques.

Descripció de la proposta

La proposta consisteix en crear un espai de trobada obert i gratuït a tothom on poder “cuinar” i celebrar-hi trobades. És a dir, un espai de barbacoes amb taules per a poder menjar. Per poder fer-lo útil durant tot l’any i alhora donar-li unes condicions higièniques mínimes, la proposta contempla que la instal·lació impliqui una part porxada, així com una zona de piques amb aigua corrent i alguns vàters públics.

A qui va adreçada?

A tota la ciutadania de Palau-solità i Plegamans.

Aquesta proposta l’hem treballat amb Amistats (Companys de classe)

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir