Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Saps com pots registrar-te a la plataforma? - Vídeo tutorial
S'està avaluant aquesta proposta

Baixador per a minusvàlids

Avatar: Carme Ríos Carme Ríos En avaluació

Explica quin projecte t'agradaria que formés part del Pressupost Municipal 2024. Recorda que ha de ser una proposta emmarcada en els àmbits d'Un Poble Viu i d' Un Poble Socialment Just


Quina necessitat vol resoldre?

Les persones grans o minusvàlides, que han de anar amb cadires de rodes al voler creuar per la Avda. Catalunya (Centre Residencial Palau/ Parada Sagales) es troben que les aceres son estretes, i al no disposar de cap accés per a minusvàlids de vegades es veuen obligats a passar per la via per poder accedir al Carrer Rambla del Moli, o al Carrer de l'Alzina Vella amb l'estrès i perill que comporta haver de compartir la asfalts amb els cotxes.


Descripció de la proposta:

Fer un baixador per persones minusvàlides, que vagi del carrer Avda. Catalunya amb confluència amb el carrer Rambla del Moli o Carrer de l'Alzina Vella.


Per a qui va adreçada? ( Col·lectiu...)

Persones grans i minusvàlids


Aquesta proposta l'he treballat amb...En Família

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir